Wednesday, September 3, 2014

mekap nikah mardiana.

Assalamualaikum.


8.8.14 saya mekap customer, kak mardiana untuk majlis nikah.
sorry naahh muka customer dalam gambar selepas mekap nampak coklat/oren sikit sebab saturation
kamera hp saya -.-'


sebelum dan selepas mekap.


kening tak cukur.saya buat teknik gam.
eyeshadow campur2 warna dan letak soft saja sebab ni majlis nikah kan.
mekap mata tak over sangat lah.
pipi dan bibir pink lembut.


sapa2 yang berminat nak beli flawless angel foundation yang saya guna untuk mekap customer2 selama ni
boleh tengok details produk di http://www.facebook.com/fabulousiti atau terus sms/whatsapp
012-4141421.dapat tutup parut,bintik,dark circle,samarkan jerawat,spf30,kalis air(sesuai untuk customer atau sesiapa saja yang mudah berpeluh) dan mekap nampak licin serta tahan lama.


siap dah.thanks mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.
tapi kak mardiana cakap puas hati sebab mekap tahan lama.thanks kak ;D


untuk booking mekap dan kelas mekap ada 3 cara:-
sms/whatsapp: 012-4141421
email: fabulousiti.bnc@gmail.com
*kami galakkan untuk sms atau whatsapp sebab lagi cepat kami reply.


like fanpage:

follow instagram:

tq.

No comments: