Tuesday, September 30, 2014

mekap sanding hani.

Assalamualaikum.


6.9.14 mekap hani untuk majlsi sanding pulak.
dulu bertunang,sehari sebelum ni,nikah,ni sanding pulak.terima kasih hani ambil 3 kali mekap.



sebelum dan selepas mekap.
tak ada request apa2.saya buat mekap yang sederhana dan banyak guna warna soft.



mekap mata gabung2 warna yang sederhana tapi tak over sangat sebab nak bagi nampak soft jugak.
kening tak cukur, buat teknik gam saja.
pipi dan bibir saya letak warna pink.


p/s: kalau berminat nak beli foundation yang saya guna untuk mekap boleh tengok details produk flawless angel foundation di http://www.facebook.com/fabulousiti atau terus
 sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).
dapat tutup parut,dark circle,samarkan jerawat,spf 30,kalis air dan mekap tahan lama.
yang penting kulit nampak licin macam doll :)



siap dah.terima kasih hani mai mekap.minta maaf kalau ada salah silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:

follow instagram kami:

tq.

No comments: