Monday, November 3, 2014

mekap bertunang fathihah.

Assalamualaikum.



11.10.14 saya mekap customer fathihah untuk majlis bertunang.



sebelum dan selepas mekap.
nampak kan perbezaan bentuk kening tu? tak cukur tau! saya cuma buat teknik gam dan lukis semula.
saya paling puas hati bentuk kening dan shading hidung tu.nampak perbezaan sebelum dan selepas.



macam biasa, kening tak cukur.buat teknik gam dan lukis semula.
eyeshadow earth colour dan buat teknik yang simple tapi efek smokey kat bawah mata.
eyeliner pun garis teknik biasa dan buat nipis2 untuk atas dan bawah.
buat shading hidung nak bagi nampak mancung dan terbentuk sikit.
pipi warna pink.
bibir cuctomer request warna peach.saya gabung macam2 warna dan produk untuk dapatkan warna ni.



siap dah.kesian sebab mata dah merah.tak tahu la mata customer jenis yang sensitif ke sebab selsema time tu.apa2 pun terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap dan kelas mekap;
sms/whatsapp 012-4141421 *JANGAN CALL!



like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: