Thursday, November 13, 2014

mekap nikah zila.

Assalamualaikum.


24.10.14 saya mekap zila untuk majlis nikah.
thanks kawan kawan kat giant sebab rekemen saya kat zila hehe...



sebelum dan selepas mekap.
comey ja pengantin ni.kulit licin elok bila sentuh, cuma warna tak sekata.



saya buat mekap yang natural untuk nikah zila.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam.lukis semula dan kemaskan saja sebab kening zila dah terbentuk elok dan tepi kening tak serabut sangat.kemaskan sikit pun dah ok.
eyeshadow campur beberapa warna coklat(berlainan tone) dan shimmer gold.
eyeliner hitam atas kelopak, bulu mata palsu natural, eyeliner campur campur warna di bawah mata dan maskara hitam di bulu mata atas dan bawah.
pipi campur shading dengan blusher hot pink.
bibir warna pink yang agak natural.



dah siap dah.thanks zila sebab mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.
selamat pengantin baru :)



untuk booking mekap dan kelas mekap:
sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:

follow instagram kami:

tq.

No comments: