Friday, November 21, 2014

promosi kursus mekap.*sticky post, sila scroll ke bawah untuk entry terbaru.

Assalamualaikum.



sekarang ni fabulousiti beauty & closet(jurusolek professional, zoeyzauyah) tengah buat promosi kelas mekap.dalam tempoh yang dinyatakan saja(16 hingga 22.11.14) sebab time tu ja free sikit.kalau dah start sibuk memang susah nak buat kelas mekap dah.kalau berminat jom join ok? ;)



kelas mekap advance tu termasuk 2 teknik mekap mata dan kening teknik gam.
nak belajar teknik mekap mata ala ala epie temerloh pun boleh! (cewahhh) hahaha.jom pakat join.
tak rugi belajar kemahiran tau.mana lah tau boleh buat side income kan? tak pun mekap diri sendiri dengan teknik yang betul.insyaallah dengan teknik yang betul mekap lebih cantik berbanding biasa.
maklumat lanjut sila sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).


terima kasih.

No comments: