Wednesday, March 25, 2015

kelas mekap kedah: norul.syazwani,aishah.

Assalamaualaikum.


8.3.15 saya buat kelas mekap dengan yuran promosi.
sepatutnya ada lagi student lain nak join, tapi last minute tak dapat join.
takpa lah, next time insyaallah kita main mekap sama2 ok?


minta tolong cce(adik saya) jadi model.ini gambar sebelum dan selepas mekap.
mekap siap 100% kat sebelah muka ja sebab nak demo teknik ja kan.


kening tak cukur.mekap ni saya yang buat untuk demo.lepas tu student kena mekap muka sendiri untuk sesi praktikal.


sesi praktikal.rajin2 praktis mekap tau.tak kisah lah kat muka sendiri atau muka orang lain.
kalau tak praktis selalu memang kita susah mahir dan cepat lupa.


one of my student hari tu.saya lupa yang mana satu norul, syazwani dan aishah(alamak!)
heehee...


:)


:)



terima kasih mai dari penang untuk belajar mekap.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau kelas mekap(area kulim, kedah),
boleh sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).


like page kami di:

follow instagram kami di:

tq.

No comments: