Tuesday, March 10, 2015

mekap bersanding ida

Assalamualaikum.


21.2.15 saya mekap ida untuk majlis bersanding pulak.
thanks ida ambil mekap sejak bertunang dulu sampai lah ke nikah dan bersanding.



sebelum dan selepas mekap.
macam biasa, ida tak pernah request apa2.mekap macam mana pun dia ok ja.



kening tak cukur.saya bentukkan semula.
eyeshadow warna gold campur coklat dan coklat gelap.higlight warna cerah.
eyeliner hitam untuk atas dan bawah mata.
maskara hitam untuk atas dan bawah mata.bulu mata palsu letak yang ringan.
pipi warna pink.
bibir warna hot pink.



siap dah.ida tukar baju pengantin kat rumah.tak dapat lah tempek gambar kat sini.
terima kasih ida, minta maaf kalau ada salah silap.



untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms/whatsapp 012-4141421(jgn call).



like fanpage kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: