Tuesday, March 31, 2015

mekap bersanding ila

Assalamualaikum.


14.3.15 saya mekap ila untuk majlis bersanding.
thanks ila sebab mai dari teloi ke kulim lepas tu balik ke sana semula semata-mata nak mekap ni.


sebelum dan selepas mekap.
sorry sebab lighting saya suluh terang kat sebelah muka, so sebelah nampak mekap terang,
sebelah lagi tak berapa nampak terutama blusher :'D


kening tak cukur.
eyeshadow campur beberapa tone dari warna gold.
eyeliner dan maskara hitam untuk atas dan bawah mata.
pink campur coklat untuk pipi.
saya campur beberapa tone pink untuk dapatkan warna lipstick macam ni.


siap dah.thanks mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: