Monday, March 2, 2015

mekap nikah ain zurina

Assalamualaikum.



20.2.15 ain zurina customer kedua yang saya mekap.ain ni kawan sekolah adik saya.
terima kasih sebab dulu dah ambil mekap bertunang, ni nikah lepas tu bersanding.



sebelum dan selepas mekap.
mekap ni ain yang request sendiri.mungkin tak jadi 100% sama, tapi teknik tu sama.



kening tak cukur, tak buat teknik gam.saya lukis semula dan kemaskan sikit saja.
eyeshadow campur2 warna yang natural terutama coklat.
eyeliner warna hitam untuk atas mata dan coklat untuk bawah mata.
bulu mata letak yang ringan dan natural.
maskara hitam sapu di bulu mata atas dan bawah.
pipi campur pink yang natural dan coklat.
bibir campur2 warna jadi oren peach.



siap dah.tapi ain tak bawak baju pengantin, tak dapat lah tengok ain dengan baju nikah haha.



close-up sikit.. hehe.
terima kasih ain sebab mai mekap dan ambil banyak kali.minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms/whatsapp
 012-4141421(jangan call. jangan pm di fb).



like fanpage kami di:

follow instagram kami di:

tq.

No comments: