Tuesday, March 3, 2015

mekap nikah nadia

Assalamualaikum.



20.1.15 saya mekap nadia untuk majlis nikah.



nadia pakai purdah, so dia request nak mekap mata saja.tapi saya letak jugak bedak, blusher dan matte lipstick nipis2 (nipis2 sebab tak nak bagi lipstick melekat dan kotorkan purdah)
nadia ada bagi gambar contoh untuk mekap mata gini.macam biasa, kalau ikut gambar contoh takde lah hasilnya sama 100% sebab banyak yang berbeza kan macam bentuk mata dan lain2.

kening tak cukur dan tak buat teknik gam.saya kemas dan bentukkan semula.
eyeshadow campur2 warna coklat gelap, coklat peach,silver dan hitam.
eyeliner hitam untuk atas dan bawah mata.
maskara hitam untuk atas dan bawah mata.



siap mekap.ni bukan persalinan untuk nikah, balik rumah nadia tukar yang lain.
terima kasih mai mekap, minta maaf kalau ada salah dan silap.



untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms atau whatsapp 012-4141421(jgn call, jgn mesej fb).
*mekap kena mai kulim,kedah.



like fanpage kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: