Monday, March 16, 2015

mekap nikah shahidah

Assalamualaikum.


27.2.15 saya mekap shahidah untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukoq tau... buat teknik gam ja.

kening tak cukur, buat teknik gam ja lepas tu saya bentuk semula bagi kemas.
eyeshadow campur warna coklat lembut, gold dan coklat gelap.
eyeliner hitam garis di atas dan bawah mata.
tak letak bulu mata palsu, hanya sapu maskara untuk bulu mata atas dan bawah.
pipi warna hot pink, tapi blend sampai nampak soft.
bibir campur warna natural pink, coral peach dan baby pink, jadi lah pink macam ni.


siap dah mekap.. tapi tak pakai baju pengantin lagi sebab customer pakai sendiri kat rumah.
thanks mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau kelas mekap boleh sms atau whatsapp 012-4141421(jangan call).
mekap area kulim, kedah.


like fanpage kami di:


follow instagram kami di:


tq.

No comments: