Monday, March 2, 2015

mekap syira bertunang

Assalamualaikum.



19.2.15 saya mekap syira untuk majlis bertunang.
mai dari sungai petani.thanks mai jauh2.



sebelum dan selepas mekap.
syira tak bawak baju bertunang, so tak dapat lah tempek gambar kat sini haha.



kening tak cukur.buat teknik gam dan bentukkan semula kemas2.
eyeshadow guna warna coklat sederhana campur gold gelap dan coklat gelap.
eyeliner hitam untuk atas mata dan bawah mata.
tak letak bulu mata palsu, hanya sapu maskara hitam di bulu mata atas dan bawah.
pipi pink campur coklat
bibir saya campur2 warna bagi jadi peach2 sikit.



siap dah.terima kasih mai jauh semata2 nak mekap kat saya.minta maaf kalau ada salah dan silap.tak tahu lah syira puas hati atau tak.kalau tak puas hati kesian dia sebab dah mai jauh2 T_______T
tapi serius cakap, kalau pakai contact lens mekap ni mesti 'naik' dan lebih cantik.



untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms atau whatsapp 
012-4141421(jangan call, jangan pm di fb)



like fanpage kami di;

follow instagram kami di:

tq.

No comments: