Thursday, April 16, 2015

mekap bertunang norbadiah

Assalamualaikum.


15.3.15 saya mekap norbadiah untuk majlis bertunang.


sebelum dan selepas mekap.
soft and light makeup for engagement  :)


kening tak cukur.bentukkan semula buat kemas2.
eyeshadow gabungan warna pink dan gold kemerahan.higligh warna cerah.
eyeliner dan maskara hitam untuk atas dan bawah mata.
blusher merah saya sapu bagi nampak soft.
bibir letak pink.
mekap ni tak letak bulu mata palsu ya.


siap dah.terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau kelas mekap sila sms atau whatsapp 012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.

like page kami di:

follow instagram kami di:

tq.

Wednesday, April 8, 2015

mekap nikah ainul

Assalamualaikum.


20.3.15 saya mekap ainul untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.
mekap yang sangat natural untuk majlis nikah.
sorry sebab kamera saya ni kalau customer pakai warna putih mesti kulit customer nampak gelap.
bila lah nak beli kamera yang ok nih? hehe.


kening tak cukur.bentukkan semula buat kemas2.
eyeshadow warna gold kemerahan dengan coklat gelap.higlight warna cerah.
eyeliner dan maskara warna hitam untuk atas dan bawah mata.
pipi guna blusher merah saya sapu guna teknik yang buat merah tu nampak natural.
lipstick warna pink samar yang natural.
mekap ni tanpa bulu mata palsu.


terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms atau whatsapp 012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq,

Wednesday, April 1, 2015

mekap bersanding syazana

Assalamualaikum.


14.3.15 syazana customer kedua yang saya mekap.



sebelum dan selepas mekap.
walaupun kulit syazana ada parut sikit, tapi kulit tegang dan senang nak mekap.
pengantin ni sangat sangat lah cantik tau! kelopak mata cantik.
sepanjang bertahun-tahun saya mekap orang dan beratus-ratus customer yang saya pernah mekap,
boleh dikira dengan jari lah berapa orang ja yang ada kelopak mata macam ni :)


kening tak cukur.saya buat teknik gam dan bentukkan semula supaya kemas.
eyeshadow saya gabung warna pink, merah dan coklat gelap.
saya buat teknik yang jarang saya buat sebab kelopak gini cantik kalau buat teknik ni.
eyeliner dan maskara hitam untuk atas dan bawah mata.
blusher saya dah lupa saya letak warna merah atau pink hehe...
bibir saya tanya syazana kot-kot nak request warna lipstick, dia cakap apa pun takpa tapi takmau terang sangat.so saya campur-campur warna dan dapat lah pink macam ni.


close-up sikit...


terima kasih syazana mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk booking mekap atau kelas mekap sila sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).mekap area kulim, kedah.


like page kami:


follow ig kami di:

tq.