Wednesday, April 8, 2015

mekap nikah ainul

Assalamualaikum.


20.3.15 saya mekap ainul untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.
mekap yang sangat natural untuk majlis nikah.
sorry sebab kamera saya ni kalau customer pakai warna putih mesti kulit customer nampak gelap.
bila lah nak beli kamera yang ok nih? hehe.


kening tak cukur.bentukkan semula buat kemas2.
eyeshadow warna gold kemerahan dengan coklat gelap.higlight warna cerah.
eyeliner dan maskara warna hitam untuk atas dan bawah mata.
pipi guna blusher merah saya sapu guna teknik yang buat merah tu nampak natural.
lipstick warna pink samar yang natural.
mekap ni tanpa bulu mata palsu.


terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada dan silap.


untuk booking mekap dan kelas mekap sila sms atau whatsapp 012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq,

No comments: