Monday, May 25, 2015

pre-order tudung chiffon 4 segi bucu bulat dan segi

Assalamualaikum.


dah lama tak update kat blog pasal pre-order tudung dan tudung2 yang kami jual.
kami sentiasa jual, tapi hanya update di fb page dan ig saja.kalau nak tengok update tudung2 terbaru atau apa2 produk kami yang baru sila lah like page kami di sini: http://www.facebook.com/fabulousiti
dan follow ig kami di sini http://www.instagram.com/fabulousitibnc


Tudung chiffon 4 segi
Bentuk bucu: bulat dan segi
Material: chiffon berkualiti(tak licin, tak jarang)
Saiz & Harga:
Bidang 45 RM35 termasuk postage
Bidang 50 RM40 termasuk postage
Bidang 55 RM45 termasuk postage
Bidang 60 RM50 termasuk postage
Cara order: sms atau whatsapp 012-4141421
*jangan call.
Open order: 25.5.15 hingga 2.6.15
Last date order dan bayar: 2.6.15
Pos: 8.6.15


contoh yang bucu segi dan bulat.ada banyak saiz bidang, boleh pilih ikut kesesuaian dan keselesaan anda.


terima kasih.


Wednesday, May 20, 2015

kelas mekap kedah: kelas mekap wani.

Assalamualaikum.


18.5.15 saya buat kelas mekap personal untuk wani.yup, saya ada buat kelas personal yang mana saya akan ajar one to one dan kelas tu khas untuk anda sahaja.takde campur student ramai2.kelas yang saya buat ada banyak jenis dari basic sampai ke advance yang banyak jenis teknik.yuran ikut jenis kelas yang anda pilih.bermula dari RM150 dan ke atas bergantung pada promosi jugak sebab saya selalu buat promosi murah2 je.kalau berminat nak tau lebih lanjut boleh sms atau whatsapp 
012-4141421(jgn call).area kulim sahaja ya :)


syira, model kelas hari tu.wani pilih kelas yang ajar teknik mekap lengkap dan 2 teknik mekap mata, so ini gambar model sebelum dan selepas mekap dengan 2 teknik mata tu.


saya demo kat sebelah muka model dan wani akan mekap kat sebelah lagi untuk sesi praktikal.
gambar ni saya baru habis mekap sebelah muka model untuk demo, sebelah lagi muka belum dimekap.sebelah yang tak mekap tu tinggal kat wani untuk mekap pulak(sesi praktikal).kening tak cukur ya, saya ajar teknik gam.


dah siap teknik pertama.mekap yang simple tapi kena tau teknik yang betul baru mekap tu nampak elok(insyaallah).sebab tu pentingnya join kelas mekap supaya tak tersalah teknik :)
sebelah muka model saya yang mekap, sebelah lagi wani mekap.macam biasa, kening tak cukur.teknik gam saja.gambar ni guna flash.


ni mekap teknik pertama jugak tapi gambar ni tak guna flash.mekap ni masih dalam kategori natural.sesuai untuk semua acara.


teknik kedua.pemerah pipi dan liptsick tak ubah, cuma teknik mata ja saya ajar wani buat ala2 smokey sikit.sebelah muka saya mekap(belah kiri dari pandangan kita).sebelah lagi wani yang mekap(sebelah kanan pandangan kita).gambar ni guna flash.


teknik kedua jugak tapi tak guna flash.


belah kanan ni lah wani(kanan dari pandangan kita).dapat module teknik mekap dan sijil penyertaan.
thanks wani sebab belajar mekap dengan kami.kena praktis selalu bagi terer naahh :'D
thanks jugak syira sebab jadi model.


p/s: gambar saya tak ada sebab saya comot sangat hari tu hahaha.untuk sesiapa yang confuse tu, nak bagitau la saya ni jurusolek wanita ya.bukan lelaki dan bukan pon2.


untuk booking mekap atau kelas mekap area kulim sila sms atau whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami di sini:


follow instagram kami di sini:


thank you.