Monday, May 25, 2015

pre-order tudung chiffon 4 segi bucu bulat dan segi

Assalamualaikum.


dah lama tak update kat blog pasal pre-order tudung dan tudung2 yang kami jual.
kami sentiasa jual, tapi hanya update di fb page dan ig saja.kalau nak tengok update tudung2 terbaru atau apa2 produk kami yang baru sila lah like page kami di sini: http://www.facebook.com/fabulousiti
dan follow ig kami di sini http://www.instagram.com/fabulousitibnc


Tudung chiffon 4 segi
Bentuk bucu: bulat dan segi
Material: chiffon berkualiti(tak licin, tak jarang)
Saiz & Harga:
Bidang 45 RM35 termasuk postage
Bidang 50 RM40 termasuk postage
Bidang 55 RM45 termasuk postage
Bidang 60 RM50 termasuk postage
Cara order: sms atau whatsapp 012-4141421
*jangan call.
Open order: 25.5.15 hingga 2.6.15
Last date order dan bayar: 2.6.15
Pos: 8.6.15


contoh yang bucu segi dan bulat.ada banyak saiz bidang, boleh pilih ikut kesesuaian dan keselesaan anda.


terima kasih.


No comments: