Tuesday, July 28, 2015

mekap nikah alin


Assalamualaikum.



3.6.15 saya mekap alin(anak saudara saya) untuk majlis akad nikah.



sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak letak bulu mata palsu.
saya buat mekap yang natural untuk nikah ni.



kening tak cukur.saya buat teknik gam dan kemaskan bentuk kening tu.
eyeshadow saya gabungakan warna peach dengan coklat.highlight warna cerah.
eyeliner hitam saya garis nipis2 kat atas mata dan warna coklat untuk bawah mata.
maskara saya sapu warna hitam untuk bulu mata atas dan bawah.mekap ni tak letak bulu mata palsu.
blusher pipi saya blend warna oren bersama bronzer dan jadikan warna dia ala2 peach sikit.
lipliner dan lipstick saya campur2 warna sampai jadi oren peach macam ni.



dah siap ;)



nak jugak letak gambar saya tengah mekapkan alin..hehe.diulangi, saya jurusolek wanita tau.so kepada muslimah2 semua jangan takut nak booking saya ok? mekap pun boleh bagitau nak macam mana samada nak simple dan natural, warna soft, atau mekap yang vouge.



untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.







No comments: