Monday, August 3, 2015

mekap bersanding alin

Assalamualaikum.


6.6.15 saya mekap alin(anak saudara saya) untuk majlis bersanding.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur tau.kaw2 punya saya buat bagi terbentuk macam tu..haha.
mekap ni alin yang request sendiri.


kening tak cukur.saya buat teknik gam dan buat bentuk kemas2.
eyeshadow campur2 warna pink dan coklat gelap ikut macam yang alin request.higlight warna cerah.
eyeliner hitam untuk atas dan bawah mata.
tak letak bulu mata palsu, cuma sapu maskara hitam untuk atas dan bawah mata.
pipi blend warna merah samar bersama bronzer.
lipstick merah terang.


full dress :)

ini pulak gambar outdoor photoshoot dari official photographer wedding alin, aril asm
gambar ni dah edit dah :)


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: