Monday, August 17, 2015

mekap bertandang cce

Assalamualaikum.


1.8.15 saya mekap cce(adik saya) untuk majlis bertandang pulak.


sebelum dan selepas mekap.
habis dah trademark haku bunga tepi kepala dia tiru -..-


kening tak cukur.buat teknik gam je.
eyeshadow warna gold kemerahan campur dengan coklat gelap.highlight warna cerah.
eyeliner hitam garis kat atas dan bawah mata.
pipi warna pink kusam campur dengan merah sikit.
lip liner warna meroon blend dengan dua tiga tone lipstick merah.saya bagi jadi gelap2 sikit.


siap dah.


gambar kiri tu dari handphone cce.
gambar kanan cce selfie guna front camera.
ni semua saja nak tunjuk hasil mekap ja :D


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: