Tuesday, August 18, 2015

mekap nikah tyqa

Assalamualaikum.


7.8.15 saya mekap atikah atau tyqa untuk majlis nikah.


sebelum dan selepas mekap.
tyqa request mekap natural untuk majlis nikah.


kening tak cukur.buat teknik gam je.
eyeshadow saya letak warna gold dari tone cerah dan gelap.higlight warna cerah.
eyeliner warna hitam garis di atas mata.warna coklat di bawah mata.
sapu maskara hitam untuk atas dan bawah mata.
pipi saya letak blusher warna merah samar campur pink.
lipliner, lipstick dan lipgloss campur2 warna pink dan merah dari tone yang berlainan sampai jadi warna natural macam ni.


dah siap dah.sorry veil diterbangkan angin kipas pulokkk... hehe.
terima kasih tyqa ambil mekap.dah booking awal2 sejak tahun lepas lagi.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.


No comments: