Friday, August 7, 2015

mekap photoshoot alin

Assalamualaikum.


13.6.15 saya mekap alin untuk photoshoot dalam studio.


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak letak bulu mata palsu tau.


kening tak cukur, saya buat teknik gam dan bentukkan kemas2.
eyeshadow campur2 warna gold dan coklat.higlight warna cerah.
eyeliner hitam garis di atas mata dan eyeliner coklat di bawah mata.
maskara hitam sapu di bulu mata atas dan bawah.
pipi campur2 warna sampai nampak pink peach.
lipliner dan lipstick pun campur2 warna sampai nampak pink peach.


close-up sikit.


nak letak jugak gambar yang tak cukup lighting ni hehe.


ni gambar yang dah edit dari photographer aril asm.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: