Monday, September 28, 2015

mekap bersanding fizah

Assalamualaikum.


30.8.15 awal pagi mekap fizah untuk majlis nikah.lepas tu mekap lagi sekali untuk
majlis bersanding pulak(fizah buat dua kali mekap sebab nikah dan bersanding pada hari yang sama).

untuk mekap bersanding ni lebih kurang dalam pukul 1.15pm ke 1.30 pm baru dapat mula mekap, so saya buat mekap laju2 la kan.tak tanya apa2 yang fizah nak request dah sebab dok pikir nak buat cepat2 bagi pengantin siap ja weh! hehe.


sebelum dan selepas mekap.


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kali ni fizah minta kening soft sikit dan tak terbentuk sangat macam mekap nikah, so saya layang2kan saja.
eyeshadow letak pink dan coklat.higlight warna cerah.
saja letak eyeshadow pink2 sebab nak bagi efek sweet and soft.
eyeliner warna hitam garis di atas dan bawah mata.kat bawah mata tu saya buat smokey2 sikit.
mekap ni pun tak letak bulu mata palsu, cuma sapu maskara hitam kat bulu mata atas dan bawah.
pipi warna pink


siap dah.terima kasih ambil 2 kali mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.



No comments: