Monday, September 14, 2015

mekap bertunang

Assalamualaikum.


29.8.15 saya mekap adik kepada kawan saya untuk majlis bertunang.
tak tahu pulak nama apa sebab kakak dia yang tolong booking.time mekap pun fokus ja tak teringat nak tanya nama hehe.


sebelum dan selepas mekap.
customer request mekap natural.


kening tak cukur dan tak buat teknik gam sebab kening asalnya memang dah nipis terbentuk.
saya cuma lukis dan kemaskan semula.
eyeshadow warna gold kehijauan dan ada tone kuning2 sikit.
campur dengan eyeshadow oren dan warna coklat.
highlight letak warna cerah.
eyelinerwarna hitam garis di atas mata dan coklat di bawah mata.
mekap ni tak letak bulu mata palsu, cuma sapu maskara hitam untuk bulu mata atas dan bawah.
pipi letak warna merah samar dan blend supaya soft.
bibir campur2 warna lip liner, lipstick dan lipgloss jadi pink.


siap dah.selamat bertunang dan terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah silap.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: