Wednesday, September 2, 2015

mekap nikah aini

Assalamualaikum.


8.8.15 aini customer ketiga yang saya mekap hari tu.


sebelum dan selepas mekap.
minta maaf sebab gambar semua takde lighting yang ok.
waktu ni gelap sebab baru lepas hujan dan ribut.


gambar ni guna flash pulak.
kening tak cukur.buat teknik gam.
eyeshadow saya campur2 warna gold.
eyeliner hitam garis di atas mata dan eyeliner coklat di bawah mata.
maskara hitam sapu di bulu mata atas dan bawah.
pipi letak warna pink.
bibir pun letak warna pink.


terima kasih aini ambil mekap.dulu mekap bertunang, ni nikah pulak.
minta maaf kalau ada salah dan silap.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: