Monday, September 21, 2015

mekap nikah fizah

Assalamualaikum.


30.8.15 saya mekap fizah untuk majlis nikah.
fizah nikah dan bersanding pada hari yang sama.awal pagi tu mekap untuk majlis nikah dulu.
beberapa tahun lepas saya pernah mekap kakak fizah untuk bertunang, nikah, bersanding dan bertandang, kali ni giliran fizah pulak.tapi untuk nikah dan bersanding je lah..hihi.
thanks sebab percayakan hasil mekap saya ;D



sebelum dan selepas mekap.
sorry, gambar semua cahaya kat sebelah muka sebab lighting dok kat tepi hehe.


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.saya buat bagi ada shape sikit dan kemaskan semula.
eyeshadow warna gold dan coklat.higlight warna cerah.
eyeliner hitam garis nipis2 kat atas mata dan coklat kat bawah mata.
mekap ni tak letak bulu mata palsu, jadi saya sapu maskara hitam kat bulu mata atas dan bawah.
pipi warna merah samar campur pink.
bibir fizah pilih nak warna ni.orange peach2 sikit.


siap.terima kasih mai mekap.minta maaf kalau ada salah silap.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: