Thursday, October 15, 2015

mekap baru 2016 dan booking kini dibuka

Assalamualaikum.


booking mekap untuk tahun 2016 dah dibuka ya.tapi harga mekap naik sikit.sikit ja dan masih dalam kategori murah(yup! harga mekap saya selama ni murah ja).

sebab utama harga dinaikkan sikit tu;
.
.
1. saya dah tukar hampir 100% brand mekap yang digunakan.
guna yang lebih berkualiti dan hasil mekap pun lebih cantik dan bagus kualitinya.
selama ni pun guna yang elok, tapi kali ni upgrade lagi ke brand yang lebih elok.

2. teknik mekap pun upgrade juga ke teknik-teknik terkini.
client masih boleh request samada nak mekap simple dan natural atau lain-lain, tapi teknik tu ubah sikit lah berbanding sebelum ni.

3. mekap full waterproof dan tahan lama.
kalau client menangis ka, berpeluh ka, kena hujan ka, insyaallah mekap tetap elok dan tahan lama.
tak ada lah kes mata hitam-hitam sebab maskara dan eyeliner luntur, atau pun mekap comot akibat foundation mencair.insyallah mekap yang saya buat nanti akan tahan lama.


ingat ya, kalau nak dapatkan hasil mekap yang berkualiti, cantik dan tahan lama kena lah melabur sikit dan tak boleh kedekut sangat hihi.tapi nak cakap siap-siap lah, kalau mekap simple dan natural pun tetap harga sama macam mekap lain ya.tak ada diskaun hanya semata-mata sebab mekap simple.walaupun mekap simple, tapi produk yang digunakan sama ja macam mekap lain, cuma teknik yang digunakan tu berlainan sikit(kadang-kadang teknik mekap simple lagi rumit dari mekap lain).


untuk pertanyaan harga baru, tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap,
boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: