Thursday, October 15, 2015

mekap bersanding kak cik

Assalamualaikum.


26.9.15 mekap kak cik untuk majlis bersanding.customer kedua yang saya mekap hari tu.
tak ingat nama penuh, dok panggil kak cik ja(kawan adik saya).


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak letak bulu mata palsu.mekap soft2 ja.


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kening asal nipis dah, so saya bentukkan ja.
eyeshadow warna gold brown campur pink purple.higlight warna cerah.
eyeliner hitam garis di atas mata dan eyeliner coklat camppur hitam untuk bawah mata.
pipi letak pink.
bibir campur2 lipliner, lipstick dan lipgloss dari dua tiga tone pink.


ni gambar tanpa studio lighting.guna cahaya semulajadi ja.
terima kasih kak cik ambil mekap, minta maaf kalau salah silap.


untuk tempahan mekap atau berminat nak belajar mekap atau pun nak beli foundation,
boleh sms atau whatsapp
012-4141421(jgn call).
mekap area kulim, kedah.


like page kami di:

follow instagram kami di:


tq.

No comments: