Thursday, December 31, 2015

mekap bersanding farhana

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 26.12.15
client: farhana
acara: bersanding


sebelum dan selepas mekap.
sehari sebelumnya mekap nikah, kali ni mekap bersanding pulak.thanks farhana dengan nazeer sebab ambil 2 kali mekap.tu pun nak booking kali ketiga untuk bertandang tapi saya tengah bercuti tarikh tu.. minta maaf naahhh hehe.


gambar ni guna cahaya semulajadi tanpa studio lighting.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kemaskan bentuk kening yang asal ja.
eyeshadow campur2 warna coklat dengan gold.
sebenarnya dekat bawah mata tu saya letak glitter2 sikit tapi tak berapa nampak dalam gambar yang saya ambil(biasa lah kemera henpon ja.. isk2..)
eyeliner hitam garis di atas dan bawah mata.
maskara hitam sapu di bulu mata atas dan bawah.
pipi letak warna baby pink.
lipliner, lipstick dan lipgloss letak warna pink peach.


gambar yang ni guna studio lighting.


siap dah :)


thanks farhana :')


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

No comments: