Monday, December 28, 2015

mekap bertunang amirah

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 25.12.15
client: amirah
acara: bertunang.



sebelum dan selepas mekap.
mekap soft untuk acara bertunang.


gambar ni guna studio lighting.tapi sebelah nampak terang sebab lighting dok kat tepi hehe.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam.saya kemaskan ikut bentuk asal kening client.
eyeshadow saya letak warna soft brown campur dengan pink purple.highlight letak shimmer powder.
eyeliner hitam garis atas mata, eyeliner coklat garis bawah mata.
maskara hitam sapu dekat bulu mata atas dan bawah.
pipi campur shading dengan blusher pink purple samar.
lipstick campur2 warna dan jadikan warna pink macam ni.


gambar ni tanpa studio lighting.guna cahaya semulajadi saja.


terima kasih sebab mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.selamat bertunang ^_^


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

No comments: