Tuesday, January 5, 2016

mekap bersanding banan syahidah


Assamalamualaikum.


mekap
tarikh: 27.12.15
client: banan syahidah
acara: bersanding


lupa nak ambil gambar sebelum mekap..heehee.gambar ni guna studio lighting.
request mekap natural.


gambar guna cahaya semulajadi.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kemaskan bentuk kening yang asal ja.
cahaya over, eyeshadow tak berapa nampak pulak dalam gambar ni.sebenarnya eyeshadow saya letak soft2 ja dan tak heavy.saya campur warna coklat dengan gold pink.higlight guna shimmer powder.
eyeliner hitam garis atas mata dan eyeliner coklat di bawah mata.
tak letak bulu mata palsu, cuma sapu maskara hitam dekat bulu mata atas dan bawah.
pipi letak blusher pink samar.
lipliner, lipstick dan lipgloss campur2 warna sampai jadi soft pink.


kan dah cakap cahaya over T__T
apa2 pun thanks banan mai mekap.minta maaf kalau ada salah dan silap.


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

No comments: