Tuesday, March 29, 2016

mekap bersanding syafina.

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 12.3.16
acara: bersanding
client: syafina



sebelum dan selepas mekap.
syafina mekap sekali dengan kembar, syakira.next entry saya letak bab mekap syakira pulak ok? insyaallah :)


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kemaskan ja.
eyeshadow coklat campur gold green.
eyeliner untuk atas mata, eyeliner coklat untuk bawah mata.
maskara hitam untuk bulu mata atas dan bawah.
pipi letak blusher pink campur merah samar dan blend dengan shading.
lipstick campur2 warna pink.


close-up.


gambar ni guna natural lighting(tak guna studio lighting).


terima kasih syafina mekap kat kami.minta maaf kalau ada salah silap.


PENGUMUMAN !!!
fabulousiti beauty & closet dah keluarkan foundation terbaru tau, smooth skin foundation.
kalau nak kulit licin, gebu, glowing boleh cuba.ringan sangat di kulit.tak terasa pakai foundation.
boleh tengok maklumat produk dan gambar di page http://www.facebook.com/fabulousiti


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

Tuesday, March 22, 2016

mekap nikah maslina

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 11.3.6
acara: nikah
client: maslina



sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak buat teknik gam tau.
syok mekap maslina sebab mukanya jenis yang mudah berubah jadi cantik bila dimekap.


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kemaskan ja.
eyeshadow coklat campur yellow gold.
eyeliner hitam untuk atas mata dan coklat untuk bawah mata.
maskara hitam untuk bulu mata atas dan bawah.
pipi blend blusher merah samar, oren dengan shading.
bibir campur2 lipstick pink yang ada tone coral sikit dengan lip cream warna coklat peach.


close-up sikit.
kulit yang elok ditambah teknik mekap dan produk yang betul, memang boleh nampak flawless, insyaallah.


studio lighting vs natural lighting.



kedua2 gambar ni natural lighting.


terima kasih maslina.minta maaf kalau ada salah silap dan minta maaf jugak jadual saya dah full
untuk mekap bersanding.walaupun last minute maslina masih cuba tanya, tapi jadual saya tetap full sebab tak ada client lain yang cancel.so kepada sesiapa yang berminat nak guna khidmat saya tu cepat2 booking tau.booking awal untuk mengelakkan jadual saya daripada full :)



sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.