Tuesday, March 29, 2016

mekap bersanding syafina.

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 12.3.16
acara: bersanding
client: syafina



sebelum dan selepas mekap.
syafina mekap sekali dengan kembar, syakira.next entry saya letak bab mekap syakira pulak ok? insyaallah :)


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.kemaskan ja.
eyeshadow coklat campur gold green.
eyeliner untuk atas mata, eyeliner coklat untuk bawah mata.
maskara hitam untuk bulu mata atas dan bawah.
pipi letak blusher pink campur merah samar dan blend dengan shading.
lipstick campur2 warna pink.


close-up.


gambar ni guna natural lighting(tak guna studio lighting).


terima kasih syafina mekap kat kami.minta maaf kalau ada salah silap.


PENGUMUMAN !!!
fabulousiti beauty & closet dah keluarkan foundation terbaru tau, smooth skin foundation.
kalau nak kulit licin, gebu, glowing boleh cuba.ringan sangat di kulit.tak terasa pakai foundation.
boleh tengok maklumat produk dan gambar di page http://www.facebook.com/fabulousiti


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

No comments: