Thursday, April 7, 2016

mekap bersanding(bertandang) syafina

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 13.3.16
acara: bersanding pihak lelaki(bertandang)
client: syafina



sebelum dan selepas mekap syafina.
ni kali kedua saya mekap syafina selepas mekap bersanding sehari sebelumnya.
sorry sebelah muka nampak lebih gelap sebab lighting dok kat sebelah ja hehe.


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.bentuk dan kemaskan natural2 ja.
eyeshadow campur warna gold dengan coklat gelap.
eyeliner dan maskara hitam.tak letak bulu palsu tau.
pipi blend shading dengan blusher merah samar.
lipstick campur2 earth color sampai jadi warna ni.


gambar ni guna natural lighting.
thanks syafina ambil 2 kali mekap.minta maaf kalau ada salah silap.



PENGUMUMAN !!!
fabulousiti beauty & closet dah keluarkan foundation terbaru tau, smooth skin foundation.
kalau nak kulit licin, gebu, glowing boleh cuba.ringan sangat di kulit.tak terasa pakai foundation.
boleh tengok maklumat produk dan gambar di page http://www.facebook.com/fabulousiti


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

No comments: