Saturday, April 16, 2016

mekap bersanding(bertandang) syakira

Assalamualaikum.


mekap
tarikh: 14.3.16
acara: bersanding pihak lelaki(bertandang)
client: syakira



sebelum dan selepas mekap.
kali ni saya buat mekap terang sikit.syakira pakai speck, so mekap tetap akan nampak sederhana dan tak over :)


kening tak cukur dan tak buat teknik gam.bentuk dan kemaskan natural ja.
eyeshadow warna coklat gelap tapi bila kena cahaya ada biasan ungu2 sikit.
eyeliner dan maskara hitam.tak letak bulu mata palsu.
pipi blend shading dengan blusher pink.
lipstick dan lip cream saya campur2 warna sampai jadi pink terang macam ni.


gambar ni guna natural lighting ja.
thanks syakira ambil 3 kali mekap.nikah, bersanding dan bertandang.ambil dengan kembar, syafina pulak tu.thanks sangat2.minta maaf kalau ada salah silap.


PENGUMUMAN !!!
fabulousiti beauty & closet dah keluarkan foundation terbaru tau, smooth skin foundation.
kalau nak kulit licin, gebu, glowing boleh cuba.ringan sangat di kulit.tak terasa pakai foundation.
boleh tengok maklumat produk dan gambar di page http://www.facebook.com/fabulousiti


sebarang pertanyaan/booking mekap/kelas mekap personal: whatsapp 012-4141421(jgn call).
*booking mekap dan kelas mekap personal untuk tahun 2016 dah dibuka.
*saya jurusolek wanita area kulim kedah dan terdekat.





tq.

No comments: