Tuesday, April 26, 2016

mekap photoshoot ina

Assalamualaikum.


mekap.
tarikh: 16.4.16
client: kak ina.
acara: photoshoot.


sebelum dan selepas mekap.
mekap flawless gini guna smooth skin foundation.kalau nak order boleh tengok dekat fb page http://www.facebook.com/fabulousiti atau whatsapp 012-4141421(jgn call).


kak ina request mekap biasa yang natural je.
untuk foundation dan tutup cela, saya guna smooth skin foundation.
kening tak cukur, tak gam.bentukkan ja bagi nampak kemas dan natural.tepi kening tu saya tutup guna smooth skin foundation, so nampak lah kemas tak perlu cukur pun.
eyeshadow saya letak warna coklat gelap campur gold sikit.
eyeliner dan maskara letak warna hitam.
pipi letak blusher natural pink blend dengan shading.
untuk bibir letak lip liner pink gelap, lip cream matte pink dengan lip gloss pink.


terima kasih kak ina ambil mekap kat kami.minta maaf kalau ada salah dan silap.
dulu pernah mekap kak ina untuk bersanding, itu dah lama tu.beberapa tahun lepas tu.
kali ni mekap phostohoot pula.tq2.. hehe.


ni lah smooth skin foundation yang saya guna dalam mekap ni.kod warna natural sesuai dengan kebanyakan tone kulit.membantu menutup parut, jerawat, cela, tepi kening yang berserabut dan dark circle di bawah mata.hasilnya mekap nampak flawless, gebu, dan glowing.mekap tahan lama dan tekstur pula ringan dan lembut di kulit.harga RM49.untuk maklumat lanjut boleh tengok di fb page http://www.facebook.com/fabulousiti dan untuk membeli boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).



PROMOSI!!!
booking mekap atau kelas mekap sekarang saya akan bagi harga diskaun.
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page:

follow instagram:


tq.


No comments: