Tuesday, May 24, 2016

mekap bersanding(bertandang) farah.

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bertandang
tarikh: 15.5.16
client: farah.


sebelum dan selepas mekap.
ini kali kedua mekap farah.thanks farah ambil dua kali mekap.
mekap tak cukur kening, tak buat teknik gam dan tak letak bulu mata palsu.
sorry nah, lighting over cerah pulak hehe.


gambar kiri guna studio lighting, gambar kanan guna natural lighting.


mekap ni saya letak smooth skin foundation.
dapat bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut supaya nampak kemas terbentuk tanpa cukur.hasil mekap nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
RM49 tak termasuk pos.kalau nak order boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.

Tuesday, May 10, 2016

mekap bertunang asyikin

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bertunang.
client: asyikin.
date: 30.4.16


sebelum dan selepas mekap.
kening tak cukur dan tak gam.mekap keseluruhan guna warna soft dan teknik simple ja.


thanks asyikin mai mekap kat sini.minta maaf kalau ada salah dan silap.


mekap ni saya letak smooth skin foundation.
dapat bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut supaya nampak kemas terbentuk tanpa cukur.hasil mekap nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
RM49 tak termasuk pos.kalau nak order boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).


PROMOSI !
booking mekap sekarang akan dapat harga promosi murah2 je.


booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).


like page kami:


follow instagram kami:


tq.

Wednesday, May 4, 2016

mekap bersanding farah

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bersanding.
client: farah.
date: 30.4.16


sebelum dan selepas mekap.
cantik mata farah ni.kening tak cukur dan tak gam.saya ikut bentuk asal dan kemaskan.tak boleh buat kening halus sangat dari kening asal.
mekap yang lain letak warna soft2 ja sebab nak bagi efek ala2 doll sikit.


thanks farah mai mekap kat tempat saya ni.minta maaf kalau ada salah silap.jumpa lagi bulan 5 ni untuk mekap bertandang pula, insyaallah.


mekap ni ada guna smooth skin foundation keluaran fabulousiti beauty & closet.
boleh bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut, nampak lah macam cukur padahal tak cukur pun.
mekap akan nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
untuk beli boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).rm49 tak termasuk pos.


pertanyaan dan booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).

like page kami:

follow instagram kami:


tq.