Wednesday, May 4, 2016

mekap bersanding farah

Assalamualaikum.


mekap.
acara: bersanding.
client: farah.
date: 30.4.16


sebelum dan selepas mekap.
cantik mata farah ni.kening tak cukur dan tak gam.saya ikut bentuk asal dan kemaskan.tak boleh buat kening halus sangat dari kening asal.
mekap yang lain letak warna soft2 ja sebab nak bagi efek ala2 doll sikit.


thanks farah mai mekap kat tempat saya ni.minta maaf kalau ada salah silap.jumpa lagi bulan 5 ni untuk mekap bertandang pula, insyaallah.


mekap ni ada guna smooth skin foundation keluaran fabulousiti beauty & closet.
boleh bantu cover parut, jerawat, cela2 kulit, dark circle dan tutup tepi kening yang berserabut, nampak lah macam cukur padahal tak cukur pun.
mekap akan nampak flawless, gebu, glowing dan tahan lama.
untuk beli boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).rm49 tak termasuk pos.


pertanyaan dan booking mekap/ kelas mekap:
whatsapp 012-4141421(jgn call).

like page kami:

follow instagram kami:


tq.

No comments: