Tuesday, August 30, 2016

mekap photoshoot

Assalamualaikum.


beberapa hari yang lepas saya mekap diri sendiri untuk photoshoot.kening tak cukur dan tak gam.sekarang ni ada harga promosi kalau anda booking mekap.nak mekap untuk apa2 acara pun boleh.area kulim kedah nah.


pertanyaan/booking mekap atau belajar mekap:
whatsapp: 012-4141421(jgn call).


boleh tengok gambar2 hasil mekap dan update terkini di:


Friday, August 26, 2016

mekap azzwaa photoshoot tudung

Assalamualaikum.


lama kan saya tak update mekap kat sini? sebenarnya tahun ni saya rehat sat dari job mekap.kalau ambil pun dua tiga job saja.tapi dalam tempoh rehat dok belajar la mekap2 terkini.

now i'm back! untuk hujung tahun saya open job mekap semula.pertanyaan/booking boleh whatsapp 012-4141421(jgn call).booking sekarang ada promosi tau.murah2 saja.sekarang ni saya guna produk branded dan lebih elok.mekap pun insyaallah lagi tahan berbanding mekap kami yang dulu.


mekap pertama selepas berehat lama.mekap azzwaa untuk photoshoot tudung.kening tak cukur.sorry azzwaa, rushing mekap lupa nak softkan sikit bahagian kening.tak letak bulu mata palsu.mekap kat mata buat simple sebab mata azzwaa sensitif dan keseluruhan mekap guna earth colour sahaja.



thanks azzwaa dan pn.lily.




pertanyaan/booking mekap atau belajar mekap:-
whatsapp ONLY: 012-4141421(jgn call).



facebook page: fabulousiti (fabulousiti beauty & closet)
instagram: fabulousitibnc