Sunday, October 1, 2017

Mekap nikah kak nurul

Assalamualaikum.


15.9.17 saya mekap kak nurul untuk majlis akad nikah.
Akhirnya dapat juga buat mekap ala2 indonesia macam yang kak nurul teringin tapi saya buat simple ja tak over sangat.Kening tak cukur dan tak gam.Kalau ada customer nak mekap macam ni kena request awal ya kalau tak, saya buat mekap biasa mengikut kesesuaian saja.Lagipun mekap ni ambil masa yang lama dan pengantin kena berani sebab eyeliner kat mata pun lebih dari biasa, jadi kalau tak yakin takut segan pula mekap macam ni nanti.


Close-up.


Selamat pengantin baru kak nurul.Thanks ambil mekap kat kami.




Pertanyaan/booking mekap: whatsapp 012-4141421(jangan call).
Jurusolek wanita kawasan kulim, kedah dan kawasan terdekat.


Terima kasih.

No comments: