Wednesday, May 16, 2018

Mekap bersanding Meera

Tarikh: 12.5.18
Acara: Bersanding.
Client: Meera.

Sebelum dan selepas mekap.
Requested mekap pink2.Kening tak cukur, saya buat teknik gam.
Kening saya akan buat ikut permintaan tau sebab ada sesetengah orang tak suka kening gam, ada yang nak gam supaya lebih kemas terutama bila dalam gambar.Ada pulak yang tak bagi buat kening sangat, so saya akan ikut permintaan client.Boleh begitau sebelum mula mekap.





Selamat pengantin baru Meera.


Untuk pertanyaan atau booking mekap boleh
Dm di ig fabulousitibnc atau Pm di facebook page fabulousiti beauty & closet.

Untuk musim raya ni masih ada yang kosong.
Saya dah buka semula mekap untuk majlis bertunang, nikah, bersanding, dinner, photoshoot dan mekap simple untuk pengapit, bridesmaid, tetamu dan ahli keluarga tapi tak ambil ramai-ramai dalam satu masa.

Harga berbeza untuk mekap majlis penting dan mekap simple.Bukan harga saja berbeza, tapi kualiti dan produk yang digunakan pun berbeza, hasil dan ketahanan mekap pun berbeza, jadi jangan la nak kahwin tapi ambil yang mekap simple tu, naya ja kalau pengantin tetiba tak nampak cantik berseri macam betul-betul pengantin.Majlis sekali seumur hidup oiii! melabur sikit takpa asalkan nampak cantik boleh jadi kenangan manis seumur hidup, terutama dalam gambar.


Terima kasih.

No comments: