Friday, July 13, 2018

mekap Farah.

Assalamualaikum.

18.7.18 hari tu saya mekap Farah.Kening tak cukur, saya cuma buat teknik gam.Teknik gam pun bergantung pada permintaan tau, waktu mekap saya akan tanya nak teknik gam atau tutup macam biasa ja.Kalau saya tak tanya, anda client boleh tanya saya ok? takut saya terlupa haha.Mekap ni saya guna warna dan teknik simple ja sebab tak nak keterlaluan sangat.Thanks farah.

Untuk pertanyaan atau booking boleh pm di facebook page fabulousiti beauty & closet atau dm di instagram fabulousitibnc .

Sekarang saya dah open balik job mekap termasuk mekap yang simple untuk pengapit, ahli keluarga dll.Tapi bergantung pada tarikh juga ya, tak semua job saya terima.Apa-apa pun boleh mesej dulu untuk tanya ok? 😊.


Terima kasih.

No comments: